Demand Planner

Job Type:

Workload:

32 hours/week

Field of interest:
Location:

Veghel

Language:

Dutch Only

Supply Chain is de motor van Jumbo en jij speelt hier een cruciale rol in! Onze missie is om bij te dragen aan klanttevredenheid door te zorgen voor maximale beschikbaarheid en versheid.

Jij hebt zicht en kennis op de consumentenvraag  van onze Jumbo klant. Met die informatie doe jij als Demand Planner een voorspelling voor de toekomst. Jij zorgt ervoor dat onze winkels altijd voldoende voorraad hebben en tegelijkertijd bewaak je aan de andere kant ook de kosten. Door jouw vooruitziende blik, expertise en inzicht kan je goed voorspellen welke hoeveelheden nodig zijn en wanneer.  Samen met jouw collega’s maak jij Jumbo elke dag een stukje beter.  Als Demand planner draag je bij aan de leukste boodschap bij het:

  • Opstellen van een nauwkeurige forecast  van de verkopen op artikel niveau;
  • Inwinnen van informatie. Dat is goud waard in jouw functie. Zowel bij je collega’s met betrekking tot assortiment en promoties, bij jouw leveranciers maar denk ook aan externe factoren zoals de weersvoorspellingen en events;
  • Je bent een echte netwerker, je kent je assortiment en leveranciers en komt daardoor niet snel voor verrassingen te staan en pakt hier de leidende rol in verschillende cross functionele teams
  • In joint forecasting trajecten met leveranciers pak jij een belangrijke rol;
  • Analyseren van de gestelde KPI’s op het gebied van beschikbaarheid availability, voorraad, derving en nauwkeurigheid op het gebied van voorspellingen.

Jij komt te werken op de afdeling Forecasting & Replenishment in Veghel. Samen doen jullie er alles aan om Jumbo nu én in de toekomst in staat te stellen beschikbaarheid tot in het winkelschap te garanderen. Of dit nu fysiek is of online.

en_USEnglish