Junior Business Consultant

Job Type:

Workload:

40 hours/week

Location:

's-Hertogenbosch

Language:

Dutch Only

Wil jij organisaties ondersteunen in het continu verbeteren en optimaliseren van hun business processen, een vliegende start maken in je carrière met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ben je bijna of recentelijk afgestudeerd aan een HBO/WO opleiding? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat doet een Junior Business Consultant bij Kaizen Institute Netherlands?
In deze startersfunctie heb jij met jouw frisse blik een ondersteunende rol en werk je langzamerhand naar steeds meer zelfstandigheid in transitietrajecten die wij op het gebied van Continu Verbeteren bij onze klanten begeleiden. Verder bouw je kennis en kunde op vanuit het Kaizen gedachtegoed. Dit doe je door ‘learning on the job’ bij zowel Kaizen Institute Netherlands als bij onze klanten. Je wordt uitgedaagd om te leren en te ontdekken waar je interesses, sterktes en ontwikkelpunten liggen.

De werkzaamheden zijn gelukkig divers. Als onderdeel binnen het klantteam met meerdere Kaizen collega’s kun je ondersteunen bij o.m.:

 • Verbeterprojecten op gebied van bijv. TPM,FLOW,OEE, performancemanagement;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van de klant met als doel een duurzame verandering met impact te realiseren;
 • Intrinsiek gemotiveerd meewerken aan tastbare (impact op) bedrijfsresultaten voor de klant;
 • Realiseren van resultaten, een goede samenwerking en effectiviteit binnen het team waarin je werkzaam bent;
 • Je bouwt een duurzame relatie op met de klant, waarbij je in staat bent te signaleren of er concrete leads zijn of uitbreiding van bestaande projecten mogelijk is;
 • Data-analyse opdrachten.

 

Wie ben jij?
Jij bent ondernemend, ziet kansen en pakt deze met beide handen aan. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

In het kort:

 • Recentelijk (of bijna) afgestudeerd in een HBO/WO-opleiding. Een studie in een technische- en/of bedrijfskundige richting;
 • Zorgvuldig, kritisch, analytisch sterk, gericht op samenwerken;
 • Je zet mensen en processen in beweging middels jouw enthousiasme, drive & energie;
 • Nieuwsgierigheid, aanpassingsvermogen en lerend vermogen zijn belangrijke succesfactoren;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
 • Je beschikt over rijbewijs B;
 • Tot slot beschik je over een flexibele instelling: als consultant ben je afhankelijk van de klant en kun je veel onderweg zijn door het land. Je werkt bij de klant, op kantoor of thuis. Goed om te weten dat wij bijdragen aan een goed ingerichte thuiswerkplek.

Waarom je bij Kaizen Institute Netherlands wil werken:

 • Je in een leer- en & ontwikkelmodus staat, waarbij jij zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt;
 • Je graag samenwerkt in een team;
 • Je past in een collegiale en informele omgeving met korte lijntjes. Onze kernwaarden: klantgericht, professioneel (“best in class”), samenwerken en gelijkheid staan ook bij jou hoog in het vaandel;
 • Je graag in verbinding staat met je collega’s binnen je klantteam, met het gehele team tijdens 6-wekelijkse teamdagen en bij het jaarlijks uitje.


Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt van ons alle middelen en ruimte om bij te dragen aan succesvolle transformaties bij de klant. Dit alles binnen een diversiteit aan sectoren en type verandertrajecten met contacten op verschillende niveaus, ook op internationaal gebied.

Wanneer je onderdeel bent van ons team belonen wij jou met een passend arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a. een marktconform salaris, 25 betaalde vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, auto van de zaak of mobiliteitsbudget, laptop en telefoon ook voor privégebruik.


Wie zijn wij?
Wij zijn Kaizen Institute Netherlands, een internationale adviesorganisatie die gespecialiseerd is in business transformaties. Bij ons draait het om de perfecte match, waar wij ons committeren aan een zelfstandige en verantwoordelijke rol voor onze consultants in de transitietrajecten bij onze klanten. In dit traject begeleiden we de klant op het gebied van Continu Verbeteren vanuit een partnership samenwerking. Dit betekent dat we een duurzame relatie met een klant opbouwen, door vanaf advies tot realisatie betrokken te zijn, waarbij we samen naar oplossingen en verbeteringen zoeken en deze samen met de klant implementeren.

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatie naar Nadine via career-nl@kaizen.com. Binnen 1 week ontvang je een reactie van ons.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Boussra via bargoubi@kaizen.com of via 06- 57 34 25 41.


Nog niet helemaal overtuigd?
Maak kennis met ons via: https://linktr.ee/kaizennl of benader één van onze collega´s Rolf of Claudia. Mail naar rvankessel@kaizen.com of cvaneeuwijk@kaizen.com. Ze vertellen je graag meer over het werken bij Kaizen Institute Netherlands!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kaizen Institute