Anago

Phone:

0889900803

Email:

recruitment@anago.nl

Anago is een snelgroeiende organisatie die slimme software maakt waarmee we bedrijven helpen beter te plannen. Dit doen we met ons innovatieve Low-Code ontwikkelplatform Anago Assemble. Onze developers ontwikkelen de bouwstenen van dit platform, waarmee ze de basis leggen voor onze consultants. Zij sporen planningsproblemen op bij de klant en bepalen samen met de klant wat de beste oplossing is, zodat deze 100% bij hen past. Organisaties komen bij ons met allerlei soorten planningsproblemen. Hiervoor maken we verschillende planningsoplossingen op maat en deze blijven we doorontwikkelen op basis van de klantwens. We zetten drie voorbeelden voor je op een rij:

  • Een grote vliegtuigmaatschappij repareert vliegtuigmotoren, maar de instroom en doorstroom gaan mis. Als gevolg hiervan wordt de reparatietermijn te vaak overschreden. Wij ontwikkelen een centrale planningstool waardoor de doorlooptijd verkort wordt.
  • Medewerkers van een overheidsorganisatie ervaren een hoge werkdruk omdat ze door de bomen het bos (of eigenlijk de dossiers) niet meer zien. Wij zorgen voor ondersteunende software waardoor de dossiers met de hoogste prioriteit als eerste in de planning komen.
  • Een groot callcenter heeft een planning nodig waarbij voldoende medewerkers beschikbaar zijn die de juiste taal spreken om klanten over de hele wereld te helpen binnen de vastgestelde reactietermijn. Gelukkig kunnen wij helpen met capaciteitsplanning, waardoor medewerkers effici├źnter worden ingezet.

Naast hard werken, maken we ook graag tijd voor Brabantse gezelligheid. We vinden een fijne sfeer op kantoor belangrijk, dus we genieten dagelijks samen van de verzorgde lunch, gezamenlijke koffiemomentjes en hebben we regelmatig uitjes. Ons kantoor delen we met onze zusteronderneming Cogix die zich richt op het onderwijs. Ook (gedeeltelijk) vanuit huis werken is een optie, maar dan zul je wel je eigen moeten brood smeren.

Bij Anago zijn er tijdens je studie meerdere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo werken er werkstudenten in verschillende functies in de richting van development, consultancy en HR/marketing. We bieden flexibel en uitdagend werk, waardoor het goed te combineren is met je studie. Ook zijn er mogelijkheden om je afstudeerscriptie te schrijven bij ons.
Veel van onze consultants zijn als student bij Anago begonnen. Samen met hen leer je jouw kennis toepassen op planningsproblemen uit de praktijk. We zijn ook erg benieuwd naar jouw kijk op onze software en planningsuitdagingen en dagen je uit om mee te denken over onze oplossingen. Zo kunnen we veel van elkaar leren.

Contact Us