Junior Supply Chain Specialist

Job Type:

Workload:

40 hours/week

Field of interest:

,

Location:

Nijmegen

Language:

Dutch Only

Wat ga je doen?

In de omgeving van Eindhoven zijn tal van organisaties met de wens om hun Supply Chain afdeling een boost te geven. Dit doen ze met behulp van NRG-Office. Wij zoeken de ideale kandidaat om het voorraadbeheer, de demand planning of masterdata op te pakken. Als Supply Chain Specialist kom je bij ons in dienst en kan jij ook aan de slag bij een van deze toonaangevende organisaties om ze uit de brand te helpen. Werken bij NRG-Office betekent écht serieus aan de slag gaan met je Supply Chain carrière. Samen met jou zoeken we opdrachten die bij je passen.

Wat we graag in je zien.

Of jij nou net je opleiding hebt afgerond of al een jaar werkervaring hebt, in beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Inmiddels heb jij al kunnen proeven van taken binnen de Supply Chain keten en weet je dat dit jouw roeping is. Misschien heb je ook al wel een stip op de horizon, een doel. Met bijna 100 Supply Chain Specialisten in dienst, kunnen wij ook helpen om jouw doel te bepalen. Onze Resource Managers helpen jou graag in je ontwikkeling en kijken met jou mee wat daarvoor nodig is.

Daarnaast ben jij niet alleen in privésferen een welkome gast, ook op het werk zien collega’s jou graag verschijnen. Ze weten dat ze altijd bij jou terecht kunnen met vragen. Indien nodig bied je een helpende hand en draag je bij aan de sfeer met wat humor of een goed verhaal. Ook ben je gestructureerd en punctueel. Jij verschijnt liever te vroeg dan te laat bij een afspraak en dit siert jou.

Wat heb jij verder nog in huis:

  • Een HBO of WO diploma richting Bedrijfskunde, Logistics Management of Supply Chain Management;
  • Circa 0-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Iedere extra taal is mooi meegenomen;
  • (Basis)kennis van ERP-systemen door stage- of werkervaring, of de wil dit snel eigen te maken.

Waarom zou je reageren?

Naast een opdracht die aansluit bij jouw wensen, krijg je er ook heel veel collega’s bij. Niet alleen de collega’s op locatie bij de opdrachtgever, maar ook alle andere Supply Chain interim Specialisten. Wat wij je verder nog bieden:

  • Gezelligheid in de vorm van informatieve bijeenkomsten, workshops en uitjes;
  • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden mét tankpas;
  • iPhone met een onbeperkte belbundel;
  • Salaris tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto per maand.
  • Extra uren kun je laten uitbetalen in de vorm van salaris of in tijd voor tijd.

Waar kom je te werken?

NRG-Office heeft verschillende kantoren in Nederland en helpt vanuit daar bedrijven door heel het land. De gemene deler van deze bedrijven: ze zijn allemaal direct of indirect, betrokken bij de productie van voedsel. Van aardappel tot verpakte zak frietjes, van platte platen blik tot een blikje frisdrank, alle stappen behoren tot de mogelijkheden.

Doordeweeks ben je aan het werk bij je opdrachtgever, maar aan het eind van de week mag je bij ons aansluiten voor een borrel, uitje of training. Ook als je op een van onze kantoren wil werken, ben je van harte welkom! Schuif aan en vertel ons alles over jouw opdracht, want hierdoor kunnen we jou nog beter helpen.

Hoe nu verder?

Ben je na het lezen van deze tekst nog steeds enthousiast? Dan zou het maar zo kunnen zijn dat jij binnenkort met ons koffie drinkt of aansluit bij de online workshop over een duurzame wereld. Neem vooral contact op met Quilla Muenala (Campus Recruiter) als je (aanvullende) vragen hebt. Je kan haar bereiken op +31 6 57127840.