IT Traineeship – business IT consultancy & projectmanagement

Job Type:

Workload:

40 hours/week

Field of interest:

,

Location:

Vianen

Language:

Dutch Only

Een hbo- of masterdiploma (bijna) in the pocket en op zoek naar een kickstart van jouw carrière in de IT als consultant of projectmanager? Kun je niet wachten om je verder te ontwikkelen, zodat je organisaties verder helpt met innoveren en digitale veranderingen door te voeren waardoor zij wendbaar zijn en blijven? Bekijk dan ons traineeship, want Strict Young Professionals (SYP) is op zoek naar talenten die graag op het snijvlak van de business en IT werkzaam willen zijn. En een IT- of technische opleiding is hiervoor helemaal niet nodig!

 

Hoe ziet jouw reis eruit?

Een junior consultant bij SYP combineert business-gericht denken en analytische skills met technische uitvoering. En het is helemaal oké als je inhoudelijk nog niet alles weet, want vanaf dag 1 gaan we je helpen. Als consultant krijg je binnen ons jong talenten programma de ruimte om ervaring op te doen in verschillende projecten. Welk project dat wordt, dat bepalen we samen met jou. Het zijn in ieder geval innovatieve projecten op het gebied van projectmanagement, digitale strategie of IT-transformaties bij klanten zoals Schiphol, Politie Nederland, NS en het Prinses Maxima Centrum.

We gaan je helpen met je technische, maar vooral met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt het programma “Reis van de Held” met een focus op drijfveren, persoonlijk leiderschap en leven & werken vanuit zingeving door het (leren) inzetten van het innerlijke kompas. Waarbij je een persoonlijk coaching traject krijgt. De managementtrainingen worden verzorgd door de Universiteit van Utrecht. Ook krijg je begeleiding van een senior Strict collega waarmee je regelmatig kan sparren over jouw uitdagingen en heb je een trainee buddy die voor je klaarstaat wanneer dat nodig is.

De ideale manier om je carrière te starten! Het traineeship heeft een maandelijkse instroom Je start jouw traineeship als groep met andere high potentials. Samen maak je in deze twee jaar tijd ontwikkeling en groei door. Na afloop van het tweejarig traineeship kun je doorstromen naar Strict of aan de slag bij een van je klanten!

Bekijk onze site voor meer informatie over het traineeship: https://www.strictyp.nl/traineeship